Een investering met een goede potentie.

Aquacabins worden gebouwd met duurzame en onderhoudsvrije materialen waardoor de aankoop van Aquacabins eigenlijk nooit een foute aankoop kan zijn.

Op een betonnen casco wordt een cabin geplaatst die niet alleen comfortabel is maar ook onderhoudsvrij. Op maat natuurlijk en rekening houdend met de verhuur, de schoonmaak en de dagelijkse  beslommeringen op een jachthaven.

Het casco wordt geleverd met een garantie van maar liefst 10 jaar.
De cabin wordt geleverd met een garantie van 12 maanden.

Na de aanschaf houdt het natuurlijk niet op voor Aquacabins. Wij verkopen het concept aan consumenten in binnen en buitenland om de verhuur van de Aquacabins te stimuleren en te promoten zodat er zoveel mogelijk gasten overnachten en hun vakantie besteden op die locaties waar Aquacabins zijn afgemeerd.  

De cijfers laten zien dat de aanschaf met ca. 6 jaar als is terugverdiend, terwijl de Aquacabins zeker een levensduur hebben van ruim 15 tot 20 jaar. ( mits goed onderhouden door de eigenaar) Naast de verkoop van Aquacabins bieden wij ook zeer aantrekkelijke lease-constructies aan zodat u niet in een keer een forse investering behoeft te doen.  

Niet voor iedereen!
Niet elke locatie en jachthaven is geschikt om Aquacabins in af te meren, zo is ook niet elke eigenaar geschikt om te participeren aan Aquacabins. We zijn selectief met welke locaties we in zee willen gaan. Dit doen we om het concept te bewaken en om er voor te zorgen dat alle partners maximaal rendement hebben uit de verhuur en het lidmaatschap van de formule.

Kosten en opties.
Aquacabins zijn er in een tweetal varianten die elk in verschillende uitvoeringen worden aangeboden. Tevens zijn er additionele opties, geheel afhankelijk van de locatie.

Verhuur
Aquacabins ondersteunt vol door te adverteren en de Aquacabins op vele plekken aan te bieden voor de verhuur. Wij stoppen niet bij de verkoop van Aquacabins, daar begint het pas voor ons. Ook wij hebben alles over voor een goede bezetting van Aquacabins.
Tevreden gasten zorgen voor tevreden eigenaren en een goed rendement.

Een goede investering?
Voor een locatie of jachthaven is Aquacabins een heel goede en onbezorgde investering. Niet alleen zorgt Aquacabins voor de bouw en de levering van een totaal pakket, wij ondersteunen onze afnemers ook voor de volle 100 % door de Aquacabins ook te verhuren.

Dit alles om ervoor te zorgen dat de investering een goed rendement oplevert en het merk Aquacabins zowel nationaal als internationaal op de verhuurmarkt bij consumenten bekend wordt.

Als koper/investeerder wordt u opgenomen in de franchise-formule waarbij wij waken over de kwaliteit van Aquacabins op locatie, over de dienstverlening ter plekke. Alle reserveringen worden centraal afgehandeld. Hierdoor weet de klant exact wat hij mag verwachten en is het ook aantrekkelijk voor de consument om meerdere jaren en meermalen een Aquacabins te huren.

Aquacabins: geniet van vele watersportseizoenen van uw eigen Aquacabins als investering.

Aquacabins en het rendement

Het rendement op Aquacabins is goed te noemen.

Het concept is zodanig dat alles is gericht op de verhuur en het rendement voor u als investeerder.  Dus geen exorbitante marges op de verkoop maar wel een optimale prijsstelling en verhuur via de centrale organisatie.

Wij proberen reëel te calculeren. Zo houden we ons strikt aan het watersportseizoen ( April-Oktober) en is zowel de bezetting als de prijs conservatief ingezet. ( ca. 50-60 %)

Voor een nacht in een Aquacabins basis hanteren we richtprijzen die per locatie kunnen variëren van  € 55,- in het laagseizoen tot € 80,- in het hoogseizoen. De luxe versie start bij € 85,- en loopt op tot € 125,- in het hoogseizoen.
 
Ingeschatte rendementen  / terugverdientijd* 
Aquacabins 4 pers. Luxe       :  7 jaar
Aquacabins 6-pers. Luxe       : 6 jaar * Inschatting op basis van kosten, inkomsten. Geen rekening houdend met financieringskosten of mogelijk tegenvallers. Graag vertellen wij u er meer over.
 

Lease mogelijkheden van Aquacabins.

Er zijn een drie-tal mogelijkheden om Aquacabins te plaatsen. Natuurlijk kunt u Aquacabins kopen waarbij u als eigenaar deel neemt aan de franchise formule en direct optimaal geniet van het rendement.

Om u als ondernemer te ondersteunen kennen we ook de mogelijkheid om Aquacabins te leasen. Hiertoe hebben we een unieke samenwerking met een gerenommeerde lease-maatschappij die zorg draagt voor de financiering.

Wij kunnen maar liefst twee vormen van lease aanbieden, te weten:
- Financial lease, tegen een aantrekkelijke rente met een looptijd van 72 maanden.
- Operational lease, waarbij wij de gehele financiering voor onze rekening nemen en u een aantrekkelijk maandbedrag betaalt.

Het spreekt vanzelf dat de financieringsmogelijkheden afhankelijk zijn van de aanvrager en individuele toetsing per aanvraag.